Rejser med Aktive Vandrere i 2022

Uge 2-3  Bali i Indonesien (Pris og program herunder.)

Uge 3-4   Bali i Indonesien (Pris og program herunder.)

Uge   9    Madeira (Program herunder)

Uge 10    Madeira 

Uge 20    Palero Grækenland vestkysten (Venteliste)

Uge 21    Palero Grækenland vestkysten (Program forventes sommer 2021)

Uge 37    Halkidiki Grækenland Nordøst (Venteliste)

Uge 38    Halkidiki Grækenland Nordøst (Venteliste)

Uge 40   Cypern (Program herunder)

Uge 41    Cypern  (Program herunder)

Uge 44-45 Gran Canaria

I Aktive Vandrere kan man forhåndsreservere et værelse, og når så program og pris bliver klar, så bliver det udsendt til alle, som har forhåndsreserveret. Herefter har dem, som har forhåndsreserveret 5 dage til at give endelig tilmelding. Hvis der herefter er ledige værelser bliver de givet fri til alle andre via facebook, mails og hjemmesiden.

 Programmer og priser rejserne herunder.

 

 

Bali januar 2022

Bali er en ø i Indonesien. Bali er på 5.560 km2 og det er ca. ¾ af Sjælland. Religion er 92% Hinduer, 6% Muslimer. På Bali bor der ca. 5 mio indbyggere, så der er mennesker næsten overalt, og der er 1000vis af knallerter og scootere. 

På Bali er der hele året fra 28 – 33 grader, og der er kun 2 årstider. Fra maj til oktober er det tørtid og fra november til april er det regntid. Vi kommer i regntiden og her kommer der en-to regnbyger pr dag, og det er oftest om natten.

 

Madeira 2022

Madeira er en utrolig smuk ø. Der er også mange blomster i vintermånederne, og dette er fordi der både er lunt og så falder der meget regn hele året.

Rejserne er i uge 9 og uge 10. Prisen for 2022 forventer vi kommer i foråret 2022, og derefter kan der foretages endelig tilmelding. Programmet for rejserne er herunder.

Cypern 2022

Cypern er en dejlig ø med varmt klima i både maj og oktober. Vi kommer ud og se noget af det autentiske Cypern, og der er mange fantastiske udsigter på vandreturene.